Menu

Paal schiet- en Bowlingpin wedstrijd

Paal schieten gaat als volgt. U probeert een team samen te stellen van minimaal 2 tot maximaal 4 personen. Deze gaan tegen een ander team strijden door naast elkaar op 10 meter een houten balk door te schieten van 7x7cm.
Dit gebeurt om de beurt met een aantal van 6 patronen tot het eerste team de balk door heeft geschoten. Het winnende team gaat later verder strijden tegen de winnaars van de volgende wedstrijd. Een afvalrace dus.
Bowling pins schieten : 7 pins moeten om geschoten worden waarvan de middelste als laatst, ook wel oranje. Men mag ook weer maximaal 6 patronen laden per keer. Als alles om is wordt de tijd genoteerd. Mocht u een voorbeeld willen zien dan kan u korte demo filmpjes bekijken via Facebook.

Kosten voor deze avond zijn totaal 7,50 p.p Paal schieten tot je team er uit ligt. 2 x rondje bowling pins schieten. Verplicht; legitimatie of schietboekje, gehoorbescherming en veiligheidsbril .
Er word alleen geschoten met groot kaliber munitie; 9 mm .38 .357 .40 .45 alles behalve magnum kalibers en hollowpoint. Houdt er rekening mee dat er veel munitie op gaat deze avond. Wij verkopen eventueel op de vereniging alleen .38 en 9 mm.

We gaan er weer een gezellige avond van maken. Iedereen is welkom ook degene die niet willen schieten en nieuwsgierig zijn kom kijken de bar is open.
Wel van te voren opgeven A.U.B cjadegraaf@zeelandnet.nl
Rangeerstraat 18 te ‘s-Gravenpolder. Open vanaf 19.00 uur.

klik op onderstaande link voor alle info!

Paalschiet wedstrijd dec17

No comments

Geef een reactie