Menu

Voorschriften en Veiligheidsregels

1. Functionarissen

 

1.1 Tijdens oefen- en trainingavonden kent de vereniging de volgende functionarissen:
Dienstdoend bestuurslid
Baancommandant
Schietinstructeur
Barmedewerker
1.2 Verantwoordelijkheden functionarissen
1.2.1 Het dienstdoend bestuurslid is namens het bestuur verantwoordelijk voor het correct en veilig verlopen van de oefen- c.q. trainingsavonden. Indien nodig neemt deze de uiteindelijke beslissing. Alle functionarissen zijn aan hem/haar verantwoording verschuldigd. Bovendien is het bestuurslid gemachtigd om personen de toegang tot de accommodatie te ontzeggen, dan wel te (laten) verwijderen.
1.2.2 Door alle bovenstaande functionarissen kan de toegang tot de schietbaan worden ontzegt bij vermoeden of constatering van alcohol of drugs gebruik.
1.2.3 De Baancommandant is verantwoordelijk voor de handhaving van de veiligheid op de schietbaan en op de schietpunten. Tevens ziet hij erop toe dat er geen wapens en/of munitie aanwezig zijn in de kantine maar dat deze opgeborgen worden op de daartoe bestemde plaats.
1.2.4 De Schietinstructeur is verantwoordelijk voor de instructie van aspirant leden op de schietbaan. Deze instructie omvat de veiligheid, de omgang met het wapen en de schiettechniek.
1.2.5 De Barmedewerker is verantwoordelijk voor de bar en de keuken en ziet erop toe dat er geen wapens en/of munitie aan de bar aanwezig zijn.
1.2.6 Een persoon kan meerdere functies bekleden tijdens oefen- c.q. verenigings activiteiten.

Facebook

Facebook Posts

Schietvereniging Oranje Nassau II heeft een bericht gedeeld. ... See MoreSee Less

De derde wedstrijd Action Shooting bij Schietvereniging Oranje Nassau II zit erop! Morgen wordt het officiële resultaat gepubliceerd en rondgestuurd met de nieuwsbrief! Dank aan alle medewerkers en deelnemende schutters. Het was een prachtige wedstrijd!

View on Facebook

We willen graag alle vrijwilligers, schutters en sponsoren bedanken voor hun inzet bij de action shooting wedstrijd de afgelopen dagen! 😄🏆 ... See MoreSee Less

Schietvereniging Oranje Nassau II begint zo dadelijk aan deel twee van haar Action Shooting wedstrijd!

View on Facebook

Schietvereniging Oranje Nassau II heeft een bericht gedeeld. ... See MoreSee Less

Volgende week is het zo ver dan gaat bij SVONII (svon2.nl) een nieuwe wedstrijd Action Shooting door op woensdag 19, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019. Nog niet ingeschreven? Surf dan snel naar: fkpa.optijd.be

View on Facebook

Wij willen graag alle sponsoren, schutters en natuurlijk vrijwilligers bedanken voor de succesvolle Europees Parcours wedstrijd grootkaliber geweer van afgelopen weekend.

- Hoofd sponsor Doublet Sport Guns
- Zeldenrust elektro techniek Oostkapelle voor verlichting
- Rednecks Events&Promotions
- Hoondert staalbouw
- Green Bullet Trap
... See MoreSee Less

View on Facebook