Menu

Voorschriften en Veiligheidsregels

2.13 Niemand mag het wapen van een ander ter hand nemen; dit mag uitsluitend worden opgepakt na uitdrukkelijke toestemming hiertoe van de eigenaar.
2.14 Beginnende schutters mogen uitsluitend schieten onder begeleiding van een daartoe bevoegd persoon.
2.15 Het gebruik van alcohol/drugs door een schutter of functionaris, vóór en tijdens het schieten, is verboden.
2.16 Gebruikers van medicijnen en stoffen die de schietveiligheid kunnen beïnvloeden dienen zich op de hoogte te stellen van de mogelijke bijwerkingen en gevolgen via de bijsluiter of een arts.
2.17 Na het schieten moet het wapen en magazijn(en) worden ontladen en opgeborgen.
2.18 Onverpakte wapens zijn slechts toegestaan op het schietpunt en op de daartoe door het dienstdoend bestuurslid, baancommandant of instructeur aangegeven plaats.
2.19 Demonstraties van of met vuur-, respectievelijk luchtdrukwapens, mogen uitsluitend op de schietpunten plaatsvinden.
2.20 Men dient zich te onthouden van elke handeling die de veiligheid in gevaar kan brengen.
2.21 Iedereen die een overtreding van bovengenoemde punten of eventueel ander onveilig gedrag constateert, is verplicht het dienstdoend bestuurslid hiervan in kennis te stellen.
2.22 Overtreding van één of meer der bovengenoemde punten kan leiden tot ontzegging van de toegang tot de schietbanen en/of de accommodatie. Bij herhaaldelijke overtreding kan het bestuur tot royering van het lid overgaan.
2.23 In gevallen waarin dit “Veiligheidsreglement” niet voorziet, beslist het Bestuur of bij afwezigheid de baancommandant namens het bestuur.

Facebook

Facebook Posts

🔴 Paalschiet- en Fun Wedstrijd 🔴

We gaan er weer een gezellige avond van maken. Iedereen is welkom ook degene die niet willen schieten maar het leuk vinden om een keer te komen kijken.

Wel van te voren opgeven, vol=vol

cjadegraaf@zeelandnet.nl
Rangeerstraat 18 te ‘s-Gravenpolder. Open vanaf 17.30 uur.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Twee weken geleden kwam de personeelsvereniging van het Goese Lyceum langs. Na een uitgebreide instructie hadden ze het schieten vlotjes on de knie. 👩‍🏫 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Gistermiddag kwam er een vriendengroep kennis maken met de schietsport. Het was weer spannende competitie en we hebben de nodige talenten ontdekt! 😃 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Donderdagavond kwam Dek Opleidingen langs bij de schietvereniging. Scores lagen erg dicht bij elkaar. Al met al weer een succesvolle avond😁 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Afgelopen donderdag was de personeelsvereniging van North Sea Port aan de beurt. De scores lagen erg dicht bij elkaar. Het was gezellig en we hebben de nodige talenten ontdekt! 😉 ... See MoreSee Less

View on Facebook